top of page

RÓLUNK

Asociația Outdoor Experience a fost înființată pe 22 februarie 2011 de un grup de tineri entuziaști conduși de dragostea pentru sport și natură. Asociția noastră se ocupă în primul rând de sporturi de agrement și activități care sunt strâns legate de un stil de viață sănătoasă. Acordăm o atenție deosebită tineriilor, copiilor și familiilor. Scopul nostru este să facem posibil celor interesați din împrejurimi și din toată țara să încerce sporturi practicabile în aer liber și activități mai puțin accesibile, fie pentru că nu cunosc, fie pentru că nu au echipamentul adecvat. Astfel de sport ar fi caiacul, canoea, cățăratul, boulderingul, schi etc.

 

Prin organizarea zilelor deschise și evenimente de promovare a sporturilor sus menționate, încercăm să ajungem la cât mai mulți tineri și adulți din întreaga țară. Aceste activități evidențiază nenumăratele oportunițăți care pot fi practicate în aer liber cu membrii familiei și cu prietenii.

 

Misiune

Punem lumea în mișcare!

 

Viziune

Dorim ca sportul să capete un rol important în viața tuturor. Pentru asta oferim multe posibilități.

 

Scop

Dezvoltarea vieții sportive prin organizarea, coorganizarea și susținerea evenimentelor sportive de nivel amator și profesionist în cooperare cu organele relevante, instituțiile publice și alte persoane juridice și fizice cu același scopuri și sferă de activitate cu asociația.

Sprijinirea și pregătirea tinerilor sportivi, educarea tinerei generații pentru un stil de viață sănătos și sportiv, promovarea comunitară a unui stil de viață activ și sănătos, promovarea bunăstării mintale și a relațiilor sociale civilizate.

 

Valori

  • Comunitate

  • Dezvoltare

  • Bună dispoziție

  • Dăruire

  • Devotament

  • Credibilitate

  • Provocare

bottom of page